Yunus Emre Karabacak Kimdir?

Survivor 2021 Gönüllüler kadrosunda yer alan ve adından söz ettiren Yunus Emre Karabacak kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Yunus Emre Karabacak hakkında merak edilen sorular.

Yunus Emre Karabacak Kimdir?

Survivor 2021 Gönüllüler kadrosunda yer alan yarışmacı Yunus Emre Karabacak kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Yunus Emre Karabacak hakkında merak edilenler.

YUNUS EMRE KARABACAK KİMDİR?

yarışma

Yunus Emre Karabacak, 11 Şubat 1990 tarihinde Erzurum’da doğdu. Lise öğrenimini Atatürk Anadolu Lisesi spor bölümünde gören Karabacak, üniversite eğitimini ise Balıkesir Üniversitesi BESYO Antrenörlük Bölümünde aldı. 2015 yılında üniversiteler arası Türkiye şampiyonluğu kazandı.

Survivor ile adından söz ettirmeye başlayan Karabacak, 20 yıldır güreş yaptığını belirtti. Yıldızlar ve gençler kategorisinde Türkiye dereceleri olan milli güreşçi, Kırkpınar’da da üç kez dereceye girdi.

2021 Survivor Gönüllüler takımında yarışan Yunus Emre Karabacak, yarışmanın 16 Mart akşamı yayınlanan bölümünde eleme adayı oldu. Yarışmacı, SMS oylaması sonucunda elendi ve adaya veda etti.

YUNUS EMRE KARABACAK’IN BABASI KİMDİR?

Milli güreşçi Yunus Emre Karabacak’ın babası ise Türkiye’ye birçok kez altın madalya kazandıran başarılı güreşçi Reşit Karabacaktır. Reşit Karabacak’ın Balkan Şampiyonluğu, Akdeniz Oyunları Şampiyonluğu ve Avrupa Güreş Şampiyonluğu bulunmaktadır. 1954 yılında Erzurum’da dünyaya gelen başarılı güreşçi Reşit Karabacak, 2020 yılında korona virüse yenik düşmüş ve hayatını kaybetmiştir.

Yunus Emre Karabacak, 2020 yılında vefat eden güreşçi babasının izinden gidiyor.

yarışmacı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi