Yeliz Yeşilmen Kimdir?

Yeliz Yeşilmen kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

YELİZ YEŞİLMEN KİMDİR?

Yeliz Yeşilmen, 17 Aralık 1978 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir.

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

KARİYERİ:

İlk olarak 16 yaşında İskenderun'da VJ'liğe başlayan Yeliz Yeşilmen, daha sonra İstanbul'a gelerek Kral TV'de sunuculuk yapmıştır. Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programı ile herkes tarafından tanınmıştır. Sonrasında rol aldığı Aşkım Aşkım dizisiyle ünlenmiştir. Foto modellik ve mankenlik de yapmıştır. Ayrıca Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de (2007) ve Dansöz (2001) adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Amerikan yapımı realite şovu The Simple Life'ın, Türk versiyonu olan Her Şey Yolunda adlı televizyon programında manken Tuğba Özay ile birlikte rol almıştır.

Şarkıcılık deneyimi de olup, Tat Beni (2004) adlı albüm, Yeliz Yeşilmen'in ilk stüdyo albümü olmuştur. Ardından Elemtere Fiş (2006) ve Fıstık Çıkı Çıkı (2009) albümlerini piyasaya sürmüştür. 

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Altın Kızlar, Aşkım Aşkım, Evimin Erkeği, Aynı Çatı Altında, Belalı Baldız,  3. Tür,  Avrupa Yakası, Biz Boşanıyoruz, Şöhretler Kebapçısı, Pembe Patikler, Vaka-i Zaptiye,  Aşkım Aşkım, Çarli İş Başında

ÖZEL HAYATI:

Yeşilmen, 2010 yılında Ali Uğur Akbaş ile hayatını birleştirmiştir. Çiftin bu evliliğinden Asya Tuana Akbaş ve Birbey Akbaş adında iki çocuğu vardır. Çift, boşanmıştır.

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler