Yağmur Ünal Kimdir?

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Yağmur Ünal Kimdir?

YAĞMUR ÜNAL KİMDİR?

Yağmur Ünal 21 Ekim 1984 yılında usta oyunculardan olan Cihan Ünal ve Türkan Şoray'ın kızı olarak İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Nazan Şoray'ın yeğeni, Irmak Ünal'ın kardeşidir.

EĞİTİMİ:

İlk ve ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra liseyi İsviçre’de okumuştur. Ardından Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olmuştur.

Mesela Saatchi&Saatchi reklam ajansında ve bir kanalın program bölümünde deneyimleri oldu. Üniversitenin ardından New York’ta Medya üzerine master yapmıştır.Sonrasında New York’taki Mindshare Medya şirketinde 6 ay staj görmüş, ve İstanbul’a dönüp TBWA reklam şirketinde iki sene çalışmıştır. Yağmur Ünal, bir arkadaşıyla beraber Tokyo Medya isimli bir yapım şirketi kurmuştur.

İlk olarak da 1 Temmuz 2013 tarihinde Star TV’de yayınlanmaya başlayan “Çılgın Teyzeler” adlı yarışma programının yapımcılığını üstlenmiştir. 

Haziran 2015 ayında Muğla’nın Menteşe ilçesinde çekimlerine başladıkları, senayosunu Onur Ünlü’nün yazdığı ve Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmenliğini annesi Türkan Şoray yapmıştır.

FİLMİ:

2015 - Uzaklarda Arama ( Sinema filmi)

ÖZEL HAYATI:

Ünal geçmişte; Görkem Sevindilk, Mert Öcal, Benjamin Carrigton, Arda Turan, Kasım Garipoğlu ile aşk yaşamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler