Yağmur Taktaş kimdir?

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Yağmur Taktaş, Emre Mor nedeniyle yeniden gündeme geldi. Peki Yağmur Taktaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

Yağmur Taktaş kimdir?

İlk olarak moda yarışması olan İşte Benim Stilim'e katılarak adından söz ettriren Yağmur Taktaş, Galatasaraylı futbolcu Emre Mor'un kendisine attığı mesajları ifşa ederek yeniden gündeme geldi. Sosyal medyada gündeme oturan Yağmur Taktaş ayrıca Instagram'da yaptığı cesur paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Peki Yağmur Taktaş kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar

Yağmur Taktaş kimdir?

Adana'da 1996 yılında dünyaya gelmiştir. Adana'da Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Alışveriş yapmak, yemek yemek, yemek yapmak, arkadaşlarıyla sosyal aktiviteler yapmak en sevdiği şeyler arasında. Yağmur yılın ara ara bölümlerinde fitnessa yoğunlaşır. Gözlükler ve şapkalar Yağmur'un vazgeçilmezleri arasında. Yumurtaya alerjisi var, asla yemiyor. Balık burcu. Ruh haline ve yerine göre giyinmeyi tercih ediyor. Moda ve alışveriş bağımlısı. Dergi karıştırmak araştırmak ve bulmak tam ona göre. Yakın arkadaşlarının vazgeçilmezi. 

EMRE MOR'LA YAZIŞMASI

22 yaşındaki Mor, bu kez de 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen Yağmur Taktaş'ı sosyal medyada yakın markaja aldı.

MESAJLARINA CEVAP ALAMADI

Taktaş'ı mesaj yağmuruna tutan Mor, önceki gün yakayı ele verdi. Mor'un genç kadınla buluşmak için özel yazışmaları ortaya çıktı. Ancak 23 yaşındaki futbolcu istediğini elde edemedi.

Mor, "Beni yine görmezden geleceksen bir daha yazmayacağım" dese de Yağmur Taktaş'tan yanıt alamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler