Yağmur Atacan Kimdir?

Yağmur Atacan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Yağmur Atacan Kimdir?

YAĞMUR ATACAN KİMDİR?

Yağmur Atacan, 19 Mayıs 1983 tarihinde Nurdan- Esat Atacan çiftinin oğlu olarak Gaziantep'de dünyaya gelmiştir. Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğudur. Babası asker, annesi ise diş hekimidir. 

Atacan, ilkokulu Eskişehir'de okumuştur. Lise eğitimini ise Üsküdar Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü'ndeki eğitimini bırakmıştır.

KARİYERİ:

Yağmur Atacan, 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı "Bebeto" karakteriyle tiyatro sahnesine ilk adımı atmıştır. Müzik yaşantısında profesyonel baterist olarak 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 yıllarında Arkhé ve Hi-Jack gruplarında yer almıştır. 2006 yılının Ocak ayında başlayan ve halâ devam etmekte olan TRT televizyonunda "Ben İstersem" adlı programın sunuculuğunu yapmaktadır. Okul hayatına Sanatta Yeterlilik eğitimi alarak devam etmektedir. Ticaret hayatına atılmış ve tekne satmaktadır.

ÖZEL HAYATI:

2007 yılının Eylül ayında ünlü oyuncu Pınar Altuğ ile nişanlanıp, 12 Nisan 2008 tarihinde ise dünyaevine girmişlerdir. Çiftin, 2009 doğumlu Su Atacan adında kızları vardır.

FİLMOGRAFİSİ:

Sınav, Nefes Nefese, Doktorlar, Çılgın Dersane, İlk Aşkım, Bir Dilim Aşk, Lise Defteri, Avanak Kuzenler    
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler