Vatan Şaşmaz Kimdir?

Vatan Şaşmaz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Vatan Şaşmaz Kimdir?

VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

Vatansever Şaşmaz, 8 Ocak 1975 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Gençlik yıllarında fotomodellik yapan Şaşmaz, ayrıca bazı reklamlarda ve kliplerde de oynamıştır. Yıllarca Melike Öcalan ile birlikte ATV'de sabah programları sunmuştur. Daha sonra yine ATV ekranlarında Özel Hat isimli bir magazin programının sunuculuğunu üstlenmiştir. Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Engin karakteriyle geniş çevrelerce tanınarak hafızalara kazınmıştır. TGRT için çekilen, Akşemseddin'in hayatının anlatıldığı filmde Akşemseddin'i oynamıştır. 2004 yılında TRT için çekilen Dudaktan Kalbe filminde Doktor Ergun, Keloğlan Kara Prens'e Karşı isimli sinema filminde ise Beyaz Atlı Prens rollerinde oynamıştır.

VEFATI:

27 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul'daki bir otelde eski manken ve oyuncuve aynı zamanda Şaşmaz'ın eski sevgilisi olan Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak 42 yaşında öldürülmüştür.

ROL ALDIĞI TELEVİZYON DİZİLERİ:

Çocuklar Duymasın, Çocuklar Ne Olacak, Avrupa Yakası, Çılgın Yuva, Belalı Baldız, Aynı Çatı Altında, Dudaktan Kalbe, Yalancı Romantik, Kandıramazsın Beni, Zordur Almak Bizden Kızı

ÖZEL HAYATI:

Yakışıklı oyuncu ilk kez 2011 yılında Nurşen Kocayaş ile nikah masasına oturmuştur. Çift, 2014 yılında ayrılmıştır.

2015 yılında ise Yasemin Adalı ile dünyaevine girmiştir. Vatan Şaşmaz vefat ettiğinden eşi, hamileydi. Çiftin, Asil Vatan Şaşmaz adında oğulları dünyaya gelmiştir.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler