Ümit Kantarcılar Kimdir?

Ümit Kantarcılar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Ümit Kantarcılar Kimdir?

ÜMİT KANTARCILAR KİMDİR?

Ümit İbrahim Kantarcılar,10 Ekim 1987 günü Antalya'da dünyaya gelmiştir.

Tiyatroya okul tiyatrosuyla adım atan Kantarcılar, daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu’nda oyunlar oynamıştır. Antalya Belediye Tiyatrosu’nda "Midirfillik Oyunu" ile ödül almıştır. 2005 yılında Müjdat Gezen Konservatuvarı'na girmiştir. MGSM’deki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmaya başlamıştır.  Gani Müjde'nin senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yaptığı, Pis Yedili adlı gençlik ve komedi dizisinde, Ceyhun karakterine hayat vermiştir. Aynı zamanda Kızlar ve Anneleri adlı yarışma programının da sunuculuğunu yapmıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Vuslat, Kanatsız Kuşlar, Rengarenk, Şehrin Melekleri, Pis Yedili, Babalar ve Evlatlar, Yerden Yüksek, Küçük Sırlar, Çakıl Taşları, İki Aile        

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Bizim Semtin Çocukları, Savaş   

YARIŞMALARI:

Kızlar ve Anneleri    

ÖZEL HAYATI:

Yakışıklı oyuncu, 2014 yılında Gamze Topuz ile dünyaevine girmiştir. Çiftin bu evliliğinden Elis Naz Kantarcılar adında kızları dünyaya gelmiştir. Çift, 2016 yılında boşanmıştır.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi