Uğur Arda Aydın kimdir? Nazife Oğlakçıoğlu kimdir? Flaş taciz iddiası

Oyuncu Bekir Aksoy’un eşi Nazife Oğlakçıoğlu, oyuncu Uğur Arda Aydın’ın kendisini taciz ettiğini iddia etti. Peki Nazife Oğlakçıoğlu kimdir, Uğur Arda Aydın kimdir? İşte detaylar

Uğur Arda Aydın kimdir? Nazife Oğlakçıoğlu kimdir? Flaş taciz iddiası

Magazin basınında bir taciz iddiası gündeme bomba gibi düştü. Oyuncu Bekir Aksoy’un tiyatro oyuncusu eşi Nazife Oğlakçıoğlu, oyuncu Uğur Arda Aydın’ın kendisini taciz ettiğini belirterek olayı mahkemeye taşıdı. Olayla ilgili Oğlakçıoğlu’nun açıklamaları da basına yansıdı. Peki Nazife Oğlakçıoğlu kimdir, Uğur Arda Aydın kimdir? İşte ayrıntılar

TACİZ OLAYI
Magazin basınında çıkan haberlere göre Oğlakçıoğlu olayı anlattı ve bir oyun sırasında gerçekleştiğini söyledi. Kuliste Aydın ile merhabalaşırken rahatsızlık duyduğunu belirten Oğlakçıoğlu “Kibarca uyardım, "Galiba bir yanlış anlaşılma oluyor." Çünkü o niyeti hissediyorsunuz zaten. "Ben bundan hoşlanmıyorum" dedim ve uzaklaştım. Oyun arasında su içmek için dışarı çıkacağım bölüme gelirken, bana seslendi. "Gel, gel" diyerek bana hızla yaklaştı. Dudağımın kenarından öptü. İki eliyle başımı tuttu, kurtulamadım. Korkutucu bir andı” ifadelerini kullandı.

Nazife Oğlakçıoğlu kimdir?
Nazife Oğlakçıoğlu kimdir?


Tiyato oyuncusu olan Oğlakçıoğlu İstanbul Şehir Tiyatrolarında görev aldı. 2019’da oyuncu Bekir Aksoy ile evlendi.

Oğlakçıoğlu, Ben ve Sen, Yeraltından Notlar, Ya Devlet Başa Ya kuzgun leşe, Çingeneler gökyüzünde yaşar ve Fetatun Bey ile Rakım Efendi gibi yapımlarda yer aldı.

Uğur Arda Aydın kimdir?
1 Mart 1979’da Ankara’da dünyaya gelen Aydın, ünlü oyuncu Sezai Aydın’ın oğludur. Liseye bitirene kadar eğitimini Ankara’da almasının ardından İstanbul’a yerleşti ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl içinde İstanbul Şehir Tiyatrolarında oynamaya başladı. 

Aydın aynı zamanda seslendirme çalışmaları yaparken, bir çok dizi, reklam, filmde seslendirme yaptı.

Uğur Arda Aydın kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler