Ufuk Beydemir kimdir?

Ay Tenli Kadın şarkısının sahibi Ufuk Beydemir kimdir? İşte detaylar...

Ufuk Beydemir kimdir?

'Ay Tenli Kadın' şarkısı ile kasıp kavuran, tarzı ile dikkatleri üzerine çeken yakışıklı sanatçı Ufuk Beydemir kimdir? İşte hakkındaki tüm detaylar...

UFUK BEYDEMİR KİMDİR?

14 Nisan 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ufuk Beydemir, 2008 yılında bir kutlamada sahneye çıkıp şarkı söylemesinden müzikle uğraşmaya karar verir. bir kaç müzik grubunda vokallik yapan Ufuk, kendi şarkılarını yapmaya karar verir ve başlar yazmaya...

Önce bir gitar alır kendine ve gitar çalmayı öğrenir, ardından daha 17 yaşında Ay Tenli Kadın adlı şarkıyı yazar. Evde demo kayıtlar yapan Ufuk, Sofar Sounds'a katılır ve burada söylediği Ay Tenli Kadın şarkısı ile tanınır olmaya başlar.

Ufuk Beydemir kimdir?

2018'de ise çeşitli iş birlikleri ile albüm çalışmalarına başlar. Ay Tenli Kadın, Öyle Meşk Oldum, Yüreğimdesin gibi şarkılarının bulunduğu Sevda Gibi albümünü yayınlamış, bazı şarkılarına klip dahi çekmiştir.

Sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken Ufuk Beydemir, bir gece çektiği Instagram story'si ile gündeme oturmayı başarmıştı. Gecenin bir yarısı sokakta yürürken kendi şarkısını söyleyen genç ile karşılaşıp, onun şarkısına eşilk ettiği video internette tıklanma rekorları kırmıştır.

İşte o video:

Ufuk Beydemir kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler