Tuğçe Kazaz Kimdir?

Tuğçe Kazaz özellikle son dönemde din değiştirme haberleriyle gündeme geldi. Peki Tuğçe Kazaz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Tuğçe Kazaz Kimdir?

TUĞÇE KAZAZ KİMDİR?

Tuğçe Kazaz, 26 Ağustos 1982 tarihinde Balıkesir'in  Edremit ilçesinde dünyaya gelmiştir.  Bir erkek kardeşi vardır. Çocukluğu ise İzmir’de geçmiştir.

Okul hayatı boyunca yedi yıl basketbol oynayan Tuğçe Kazaz, bu nedenle hayatı İstanbul, İzmir ve Antalya arasında geçmiştir.  Özel Ortadoğu Koleji, Antalya Kolejinde okumuştur. Ardından İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde öğrenim görmüş fakat devamsızlık nedeniyle okulunu bitirememiştir. 

KARİYERİ:

Tuğçe Kazaz, 2000 yılında katıldığı “Elit Model Look” yarışmasında ikinci olmuştur. Ardından Elite model Look Paris seçmelerinde de ilk 15′e girmiştir. 2001 yılında “Miss Turkey” güzellik yarışmasının birincisi olmuştur.  Kampüsistan isimli dizide, “Loafing and Camouflage: Sirens in the Aegean” adlı Yunan filminde, daha sonra Can­2007 ve 2009 yılında Cin geçidi filmlerinde rol almıştır.

Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı Uzun Hikaye filminin ardından Tuğçe Kazaz, Hazal Kaya ile birlikte Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinde rol almıştır.

DİN DEĞİŞİMİ:

Tuğçe Kazaz, 8 Eylül'de Porto Germeno'daki Ayios Nikolaos Kilisesi'nde vaftiz olarak Maria Seitaridis ismini almış ve Ortodoks olmuştur.  ve tekrar Müslüman olduğunu belirtti. Tuğçe Kazaz, tekrar Müslüman olduktan sonra gece hayatını, alkolü ve sigarayı bırakma kararı almıştır. Kazaz, bir dönemin en cesur modellerinden olmuştur. Yunan eşiyle evliyken Hristiyan dinine katılmıştır. Boşandıktan sonra tekrar Müslüman olmuştur. Amerika’da ve Paris’te modellik yapan az sayıdaki modelden biri olarak ani bir kararla podyumu bırakmıştır. En son bir tesettür defilesine çıkan Tuğçe Kazaz, bundan böyle işinde ya da özel hayatında dekolte giymeyeceğini açıklamıştır. 

ROL ALDIĞI FİLMLER:

2014 ­ Kafkas, 2013 ­ Gönül Hırsızı, 2012 ­ Uzun Hikaye, 2012 ­ Son Yaz Balkanlar 1912, 2008 ­ Cin Geçidi, 2007 ­ Can

ÖZEL HAYATI:

Güzel oyuncu geçmişte; Kenan Doğulu, Mithatcan Özer, Cem Kılıç, Erhan Güleryüz, Erkan Avcı ile aşk yaşamıştır.,

24 Eylül 2005 tarihinde yunan oyuncu George Seitaridis ile Atina'da Aya Nikola Kilisesi'nde sade bir törenle evlenmiş ve  Yunanistan’a yerleşmiştir. 2008 yılında eşinden boşanarak, Türkiye'ye dönmüştür.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi