Trabzonsporlu Mero kimdir? Mero'nun gerçek adı ne?

Ünlü rapçi Mero Trabzonsporlu olduğunu açıklamasıyla gündeme gelmişti. Mero kimdir, Mero'nun gerçek adı nedir, nerelidir? İşte detaylar

Trabzonsporlu Mero kimdir? Mero'nun gerçek adı ne?

MERO KİMDİR?

Mero'nun gerçek adı Enes Meral'dir. Şarkıcı Almanya'nın Rüsselsheim am Main kentinde 2000 yılında doğdu. Küçüklüğünden itibaren müziğe ilgisi olan Mero 2017'de sosyal medyada yayınladığı rap şarkılarıyla bir anda patlama yaşadı.

Profesyonel kariyerine de bu gelişmelerden sonra başlayan Mero, 2018'de Baller Los isimli teklisini yayınladı. 2019'da ise ilk albümü olan Ya Hero Ya Mero'yu çıkardı. Daha sonra Hobby Hobby teklisini yayınladı ve 2019'da Adana'da Olabilir isimli parçasıyla büyük bir üne kavuştu. Bu parça kısa sürede sosyal medyayı adeta ele geçirdi ve büyük bir çıkış yakaladı.

Trabzonsporlu Mero kimdir? Mero'nun gerçek adı ne?

Mero Trabzonsporlu olduğunu açıklamasıyla da dikkatleri üzerine çekti. 2019'da Trabzonspor Galatasaray maçını izlemek için Trabzon'a gelen ünlü rapçi Bu akşam Trabzonspor Galatasaray maçına gidiyoruz. Gördüğünüz gibi Trabzonspor'u tutuyorum, küçüklükten beri.. Babam aşırı fanatik, Galatasaraylı arkadaşlara bol şans..” ifadelerini kullanmıştı.

Mero Trabzonspor'un stadında Fırtına Çıkabilir isimli bir de klip çekti.

Şarkıları milyonlarca izlenmeye ulaşan Mero'nun Trabzonspor formalı fotoğrafı;

Trabzonsporlu Mero kimdir? Mero'nun gerçek adı ne?

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler