Tolga Karel Kimdir?

Tolga Karel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkında tüm detaylar...

Tolga Karel Kimdir?

TOLGA KAREL KİMDİR?

Tolga Karel, 12 Ekim 1978 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Tolga Karel Kimdir?

KARİYERİ:

“Karanlıktan gelen” ismini taşıyan film ile “Yaprak Dökümü” ve “Kanıt” gibi televizyon dizilerindeki başarılı performansıyla, sinema ve tiyatroculuk alanında yazdığı köşe yazıları ve Bulgaristan’da düzenlenen “Best Model” yarışmasından elde ettiği derece ile bilinen  Tolga Karel, üniversite eğitimine İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Fransız Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde başlamıştır. Bu bölüme iki sene devam ettikten sonra okulu bırakarak konservatuvarda okumaya karar vermiştir. Paris Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Karel, Sinematografi ve Drama alanlarında eğitim almıştır. Ayrıca yine Paris’te sinema ve tiyatro eleştirmenliği alanında yüksek ihtisas yapmıştır.

2014'te Star TV'de yayınlanan Survivor'da ünlüler takımında 102 gün kaldıktan sonra 9 Haziran 2014 günü elenmiştir.

Oyunculuğu bırakıp 2016 yılından beri ABD'de tır şoförlüğü yaptıktan sonra nakliye şirketi kurmuştur.

Tolga Karel Kimdir?

OYNADIĞI OYUN:

Fırıldakzade   

ROL ALDIĞI FİLM:

Kod Adı: K.O.Z.    

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Gece Şahinleri, Aşkın Bedeli, Evdeki Yabancı, Şeytan Çıkmazı, Ödünç Hayat, Kabuslar Evi: Karanlıktan Gelen, Cin Geçidi, Yavuz Sultan Selim, Yaprak Dökümü, Kanıt, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Kalbimdeki Yabancı    

ALBÜMÜ:

Göçebe 

ÖZEL HAYATI:

Yakışıklı oyuncu ilk evliliğini 2011 yılında Günay Musayeva ile yapmıştır. Çift 2015 yılında boşanmıştır. Karel, ikinci kez nikah masasına 2016 yılında Sarah Scott ile oturmuştur. Oyuncunun Cihangir Can Karel ve Kenan Karel  adında oğlu, Mia adında da kızı vardır. Eşi dördüncü çocuklarına hamiledir.

Tolga Karel Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi