Sitare Akbaş Kimdir?

Sen Çal Kapımı dizisinin Figen (Fifi) karakteri Sitare Akbaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Sitare Akbaş hakkındaki tüm detaylar...

Sitare Akbaş Kimdir?

SİTARE AKBAŞ KİMDİR?

Sitare Akbaş, 6 Ekim 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tam adı; Makbule Sitare Akbaş’tır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Sitare Akbaş Kimdir?

Kariyerine ilk adımı Beşinci Boyut dizisiyle atan ve Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği Zeyno karakteri ile tanınmaya başlayan Sitare Akbaş, daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne?, Dila Hanım, Emanet, Urfalıyam Ezelden, Analar ve Anneler dizileriyle devam etmiş, ardından İstanbul Sokakları dizisinde yer almıştır. 

Sitare Akbaş Kimdir?

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Sen Çal Kapımı, İstanbul Sokakları, Analar ve Anneler, Ada, Emanet, Urfalıyam Ezelden, Hayat Tarzı, Bensiz, Ferah Feza, Dila Hanım, Fatmagül’ün Suçu Ne?, İncir Çekirdeği, Akasya Durağı, Hakkını Helal Et, Vazgeç Gönlüm, Beşinci Boyut 

Oyuncu, şimdilerde Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Fifi karakterine hayat vermektedir.

Sitare Akbaş Kimdir?

Sitare Akbaş Kimdir?

Sitare Akbaş Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi