Sinan Helvacı Kimdir?

Kadın dizisinin Raif karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Sinan Helvacı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Sinan Helvacı Kimdir?

SİNAN HELVACI KİMDİR?

Sinan Helvacı, 8 Ekim 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

EĞİTİMİ VE KARİYERİ:

İlk televizyon deneyimini bir döneme damga vuran Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde yer alarak yaşamıştır. Tiyatroya başlaması ise 2010 yılında Saint Joseph Lisesinde okurken birtakım tiyatro oyunlarına kareografi hazırlayarak olmuştur. 2011 yılında tiyatroya olan merakını lisans eğitimine dökmek için Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvar'ında Tiyatro Bölümü'ne başlamıştır. Ancak burada gördüğü eğitimini yarıda bırakmış ve Fransa'ya giderek Sorbonne Üniversitesinde Tiyatro Cours Florent'i bitirmiştir. 2016 yılında yüksek lisans yapan oyuncu eğitimi sırasında The Bridge, Steps ve There Are Walls Between Us gibi filmlerde yer almıştır. 2017 yılında senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Kantsaywhere filmi Rhodes İsland Film Festival'inde ilk gösterimini yapmıştır. Son olarak 2019 yapımı Kapı filminde Kadir İnanır ve Vahide Perçin gibi başarılı oyuncularla oynayan Helvacı şimdi ise Kadın dizisinde tekerlekli sandalyeye mahkum ve takıntılı bir karakter olan Raif' e hayat vermektedir.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Öyle Bir Geçer Zaman ki, The Bridge, Steps ve There Are Walls Between Us, Kantsaywhere, Kapı, Kadın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi