Sinan Güleryüz Kimdir?

Oyuncu Özge Özder'in eşi Müzisyen Sinan Güleryüz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Sinan Güleryüz Kimdir?

SİNAN GÜLERYÜZ KİMDİR?

Sinan Güleryüz, 17 Şubat 1986 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Selanik göçmenidir.

Sinan Güleryüz Kimdir?

KARİYERİ:

Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde tamamladıktan sonra profesyonel sporcu olarak çalışan Sinan Güleryüz, boks ile voleybol branşlarında milli sporcu olmuşturArdından spor kariyerini sonlandıran Güleryüz, İstanbul'a gelerek burada çeşitli müzik eğitimleri almıştır. Katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında ünlenen Güleryüz, şu anda müzisyen olarak kariyerini sürdürmektedir.

İlk teklisini 2018 yılında Bora Öztoprak'ın Deli Yar şarkısı ile yapan Sinan Güleryüz Cosmopolitan, Men's fitness ve Men's health dergilerinde kapak modeli olarak çıkmıştır. Eşi Özge Özder ile yaptığı Senle Ben ve Biz Bize şarkıları sanatçıya ödüller kazandırmıştır.

Sinan Güleryüz Kimdir?

ŞARKILARI:

Deli Yar (2018), Senle Ben (feat. Özge Özder) (2018), Yalı Çapkını (2019), Biz Bize (feat. Özge Özder) (2019), Senle Ben (feat. Özge Özder, Alican Sandık) [Remix Edition] (2020), Aşk Sensiz de Gülüyor (2020), Gidersen Eğer (feat. Özge Özder) (2020), İnsaf Eyle (2020), Küçüğüm (2021), Gidersen Eğer (feat. Özge Özder, Alican Sandık) [Remix Edition] (2021)

DİĞER ŞARKILARI:

Meleklerin Sözü Var, Sorma Neden, Kara Çiçeğim, Sadem, Yani, Vay

ÖZEL HAYATI:

Güleryüz, 2018 yılında oyuncu Özge Özder ile evlenmiştir. Çiftin bu evliliğinden Luna adında bir çocuğu vardır.

Sinan Güleryüz Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi