Siirt Belediye Başkan Adayı Lokman Özcan kimdir?

Siirt Belediye Başkanı Adayı olacağı iddia edilen Lokman Özcan'ın kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Siirt Belediye Başkan Adayı Lokman Özcan kimdir?

AK Parti'de seçimler yaklaştıkça adaylarda belli olmaya başladı. AK Parti'den Siirt Belediye Başkanlığı için Lokman Özcan aday olarak gösterildi.Lokman Özcan kimdir, nerelidir, daha önce neler yapmıştır? İşte özgeçmişi

LOKMAN ÖZCAN KİMDİR?

2 Nisan 1971 tarihinde Siirt'in Pervari ilçesinde doğan Özcan, İlk, Orta ve Lise öğrenimide bu ilçede tamamladı. Babası olan Emin Özcan aynı ilçede 25 yıl Belediye Başkanlığı yapmıştır. 2011 yılında AK Parti'ye üye olarak katıldıktan sonra AK Parti Pervari İlçe Başkanı olarak görev aldı.

2014 Yerel Seçimlerinde kardeşi Tayyar Özcan, Belediye Başkanı olunca AK Parti ilçe Başkanlığı'ndan istifa etti. 2015 Genel Seçimlerinde Ak Parti Siirt Milletvekili aday adayı oldu. 

1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde AK PArti Siirt 3. sıra Milletvekili adayı olan Özcan, Makedonya Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Bölümünde 3. sınıf öğrencisidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi