Serpil Çakmaklı Kimdir?

Serpil Çakmaklı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkında tüm detaylar...

Serpil Çakmaklı Kimdir?

SERPİL ÇAKMAKLI KİMDİR?

Serpil Çakmaklı ya da gerçek adıyla Şener Dönmez, 19 Mayıs 1962 tarihinde Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Sinemadan önce mankenlik yapan Serpil Çakmaklı, 1980'li yılların başında TRT televizyonunda yayınlanan Alçaktan Uçan Güvercin adlı mini dizi film ile adını duyurmuştur. Birçok sinema filminde rol almıştır. Sahnelerde solistlik de yapan Çakmaklı 4 albüm çıkarmıştır.

Serpil Çakmaklı Kimdir?

OYNADIĞI FİLMLER:

Devlet Kuşu, Huzurum Kalmadı, Yüz Karası/Şöhretin Sonu, İtirazım Var, Acı Gerçekler, Şaka Yapma, Yaşamak Bu Değil, Sevdalım, Mutlu Ol Yeter, Yürek Yarası, Bir Pazar Günü, Tomruk, Günaha Girme, Çayda Çıra, Beni Unutma, Yıkılan Gurur, Yaktı Beni, Yaşadıkça, Yılanların Öcü, Kan, Bu İkiliye Dikkat, Biz Bir Aileyiz, 14 Numara, Kafesteki Kadın, Değişim, Allı Dudaklım, Güzelim, Sıcak Geceler, Prenses, Yollu Dilber, Papatya, Sevgiye Hasret  İşte Kadın, Alnımdaki Bıçak Yarası, Pusu, Vurgun, Patroniçe, Patroniçe 2, Sevince, Dört Köşe Dünya, Sen ve Ben, Gazeteci Kız, Ateş Gibi, Sevgili Bayan, Şahane Evlilik, Şöhret Tutkusu, Çılgın Aşıklar, Bir İçim Su, Aşkın Kesişme Noktası, Çok Özel İlişkiler, Gecem ve Gündüzüm, Drejan, Çığlığın Dağlarda Yükselir      

ALBÜMLERİ:

Üzülmedim ki & Neşesi Bilir (1990), İkimiz de Seviyoruz (1991), Bir Seni Tanırım (2000), Yana Yana (2009)

ÖZEL HAYATI:

Serpil Çakmaklı, Mert Çakmaklı, Can Apa ve Yalçın Dümer ile evlenmiş ardından boşanmıştır.  Yalçın Dümer ile evliliğinden Merve Dümer adında kızı vardır.

İşte Serpil Çakmaklı'nın bazı fotoğrafları;

Serpil Çakmaklı Kimdir?

Serpil Çakmaklı Kimdir?

Serpil Çakmaklı Kimdir?

Serpil Çakmaklı Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi