Serhat Teoman Kimdir?

Çocuk dizisinin Ali Kemal Karasu karakteri olan Serhat Teoman kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Serhat Teoman Kimdir?

SERHAT TEOMAN KİMDİR?

Serhat Teoman, 4 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Teoman, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalından mezun olmuştur. Yüksek lisansını Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde yapan Teoman, 2000′li yılların başından beri televizyon sektöründe yer almaktadır. Aynı zamanda tiyatro da yapan genç oyuncu Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Burak Çatalcalı karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Serhat Teoman Acil Aşk Aranıyor dizisinde Dr.Sinan karakterini oynamış ve Kaçın Kurası isimli dizide Barış'ı canlandırmıştır. Şimdilerde ise Çocuk dizisinde Ali Kemal Karasu karakterine hayat vermektedir.

Tiyatro hayatına arkadaşları Buğra Gülsoy, Fatih Sönmez ve Emre Erkan'la birlikte kurduğu Tiyatro Kutu ile devam etmiştir. Tiyatro Kutu'nun kapanmasının ardından Serhat Teoman ve Emre Erkan'la birlikte kurdukları GET Yapım ile sinema ve tiyatro çalışmalarına devam etmektedir.

ÖZEL HAYATI:

Genç oyuncu uzun süredir Leyla Feray ile birliktedir.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Çocuk, Kızım, Anne, Kaçın Kurası, Acil Aşk Aranıyor, Acil Servis, Bugünün Saraylısı, Kuzey Güney, Gün Akşam Oldu, Bitmeyen Şarkı, Uygun Adım Aşk, Gece Gündüz, Hepimiz Birimiz İçin, Kız Takımı, Avrupa Yakası, Yemin, Yalancı Yarim, Kanlı Düğün, Kurşun Yarası       

KISA FİLMLERİ:

Randevu, Aşkın Dört Kuralı, Tutulma, Son Karar

ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI:

Pragma 2012/GET, Dorian Gray 2012/Tiyatro Kutu, Ceaser Bir Denge Oyunu 2009-2010/Tiyatro Kutu, Dalga 2007-2008/Donkişot Tiyatro

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi