Serhan Onat Kimdir?

Akıncı dizisi oyuncularından olan Serhan Onat kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Serhan Onat Kimdir?

SERHAN ONAT KİMDİR?

Serhan Onat 27 Mayıs, 1994 tarihinde Erdin ve Nural Onat çiftinin ikinci çocuğu olarak İzmit’te dünyaya geldi.

KARİYERİ:

İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra dans ve tiyatro eğitimi almak üzere lise hayatının son yıllarını İstanbul ’da geçiren oyuncu, 2012 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü kazanmıştır. Deniz ve kayak tutkusu olan Serhan Onat, hobi olarak yelkenli tekne kaptanlığı da yapmaktadır.

Lise yıllarında başladığı tiyatro ve ileri dans eğitimine Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde devam etmiştir. Üniversite eğitimi sırasında birçok tiyatro oyununda yer alan oyuncu, 2014 yılında Şehzade Murad karakterini canlandırdığı Muhteşem Yüzyıl ile ilk kez izleyici karşısına çıkmıştır. Televizyon ve sinema çalışmalarının yanı sıra halen üniversite eğitimine devam eden oyuncu, yurt içi ve yurt dışında önemli festivallerde katılımcı olarak yer almış ve birçok atölye çalışmasına katılmıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Muhteşem Yüzyıl, Mayıs Kraliçesi, Bodrum Masalı, Meryem, 7. Koğuştaki Mucize, Kuruluş Osman   

Yakışıklı oyuncu şimdilerde ise ATV ekranlarında yayınlanacak olan Akıncı dizisinde yer alacaktır.

İşte Serhan Onat'ın bazı fotoğrafları;

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler