Serdar Ekrem Şirin kimdir, ne iş yapar?

Serdar Ekrem Şirin Trabzonspor'un mevcut yönetiminde yer alırken yeni dönemde de yönetim listesinde bulunuyor. Peki Serdar Ekrem Şirin kimdir, ne iş yapmaktadır? İşe detaylar

Serdar Ekrem Şirin kimdir, ne iş yapar?

Serdar Ekrem Şirin, Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu yönetiminde yer alan yöneticilerden biriydi. Ağaoğlu'nun yeni listesinde de kendisine yer buldu. Serdar Ekrem Şirin kimdir, ne iş yapmaktadır, mesleği nedir? İşte hakkındaki tüm detaylar...

SERDAR EKREM ŞİRİN KİMDİR?

Trabzonspor'un mevcut yönetiminde de yer alan Serdar Ekrem Şirin, Boğaziçi Üniversitesi'nde aldığı Sosyoloji eğitimini almasının ardından Marmara Üniversitesi'nde Kamu ve Uygulamalı Tarih bölümünde Master yapmış; sonrasında ise İstanbul Üniversitesi'nde Sosyoloji alanında doktora yapmıştır.

Türk Hava Yolları'nda Reklam Müdürü olarak yedi yıl boyunca görev yapan Serdar Ekrem Şirin, Barcelona, Manchester United ve Boriss Dortmund gibi birçok sponsorlukta öncü olmuş; 100'den fazla ülkede markanın iletişimini yönetmiştir. Cornetto, Ülker, gibi markaların yanı sıra; Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi kulüplere dijital ortamda videolar üretmiştir.

Şirin, 2017’de de Influencer Marketing Ajansı Like Public’i kurmuştur. E Spor alanına büyük ilgi duyan Serdar Ekrem'in Galakticos E-Spor takımı vardır. Çocuk Vakfı'nın kuruluşundan bu yana gönüllü üyesi olan Serdar Ekrem'in, üstün yetenekli ve üstün zekalı çocuklar için okul açmak gibi bir hayali vardır.

Dünyada Yılın Pazarlamacısı Ödülü dahil; 200'den fazla ödüle sahiptir. Türkiye Tasarım Vakfı'nın Yönetim Kurulu üyesidir.

Serdar Ekrem Şirin'in bazı röportajları:

Serdar Ekrem Şirin fotoğrafları:

Serdar Ekrem Şirin kimdir? 

Serdar Ekrem Şirin kimdir? 

Serdar Ekrem Şirin kimdir? 

Serdar Ekrem Şirin kimdir? 

Serdar Ekrem Şirin kimdir?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi