Selen Seyven Kimdir?

Selen Seyven kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Selen Seyven Kimdir?

SELEN SEYVEN KİMDİR?

Tam adı Selen Seyven Katırcıoğlu olan güzel oyuncu, 2 Nisan 1986 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Dicle Kıtırcıoğlu adında kardeşi vardır. Annesi Özbek kökenlidir. Seyven, yönetmen Ezel Akay'ın yeğenidir.

Selen Seyven Ankara Yahya Kemal Beyatlı Lisesi Spor Bölümü'nden mezun olmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir.

Selen Seyven

2004 yılında Büyük Buluşma dizisi, 2005 yılında Aşka Sürgün dizisi ve Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü sinema filminde küçük rollerde oynamıştır. 2007 yapımı, yönetmen Aydın Sayman'ın "Janjan" adlı sinema filminde başrolde olarak Berk Hakman, Çetin Öner, Levent Yılmaz, Aykut Oray ile beraber rol almıştır.

SELEN SEYVEN'İN ÖZEL HAYATI:

Selen Seyven, kendisi gibi oyuncu Kerem Kupacı ile 9 Eki 2009 tarihinde nişanlanmıştır. Çift, 2010 yılında ayrıldılar.

Güzel oyuncu geçmişte, Uğur Güneş, Özgür Emre Yıldırım, Kerem Sedef, Burak Serdar Şanal, Yalın Cengiz gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

Selen Seyven

SELEN SEYVEN'İN ROL ALDIĞI FİLMLER VE DİZİLER:

Kocamın Ailesi, Leyla ile Mecnun, Avrupa Avrupa, Bir Gevrek, Bir Boyoz, iki de kumru, Kapalı Çarşı, Cankurtaran / İstanbul, Acemi Müezzin, Abimm, Doludizgin Yıllar, Genco, Janjan, Doktorlar 4. Sezon, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü, Aşka Sürgün, Büyük Buluşma

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler