Seher Terzi Kimdir?

Yeni Hayat dizisi oyuncularından olan Seher Terzi kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Seher Terzi Kimdir?

SEHER TERZİ KİMDİR?

Seher Terzi, 25 Eylül 1966 tarihinde dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Matematik Bölümü mezunu olan Terzi, ilk olarak Cehennem adlı sinema filminde oynamıştır. Oyuncunun ilk profesyonel televizyon dizisi  Dadı'dır. Sonrasında 2001 yılı yapımı 90-60-90 dizisi kadrosunda da küçük bir rol edinerek sevenlerinin karşısına çıkmıştır. 2002 yılı geldiğinde döneminin en çok sevilen dizilerinden birisi olan Beşik Kertmesi kadrosunda yer almıştır. Seher Terzi'nin ikinci üniversitesi Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'dir. Sonrasında küçük çaplı birkaç rolde de yer aldıktan sonra 2002 yılı yapımı Yarım Elma dizisi kadrosunda Sıdıka rolünü canlandırmıştır.  Oyuncunun en büyük projesi Parmaklıklar Ardında dizisi olmuştur.İlk beyazperde projesi olarak dikkat çeken Sihirbazlık Okulunda Bir Türk filminde Anne rolünü canlandırmıştır. 

Seher Terzi şimdilerde ise Yeni Hayat dizisinde yer almaktadır.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Parmaklıklar Ardında, Fatih Harbiye, Beyaz Yalan, Türkan, Böyle Bitmesin, Sihirbazlık Okulunda Bir Türk, Sevimli Ve Tehlikeli, Cehennem, Gelmeyen Bahar 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi