Seda Akman Kimdir?

Seda Akman kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Seda Akman hakkındaki detaylar...

Seda Akman Kimdir?

SEDA AKMAN KİMDİR?

Seda Akman, 13 Ocak 1978 tarihinde Kütahya'da dünyaya gelmiştir. Eda Akman adında kız kardeşi vardır.

Seda Akman Kimdir?

SEDA AKMAN'IN KARİYERİ:

Seda Akman, liseden sonraki 4 yılını Ankara'da geçirmiştir. 1997 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi'nde Diksiyon ve Oyunculuk üzerine üç aylık bir kurs gördükten sonra aynı yıl Kanal 6’da Jetset adında bir programı sunmuştur. Ankara'da yaşadığı dönemde 1998'de Miss Palmolive seçilmiştir. Ardından aynı yıl 23 ülke güzelinin katıldığı Miss Intercontinental yarışmasında dördüncü olmuştur. 1999'da Best Model of Turkey yarışmasında Best Fotomodel seçilmiştir.

Seda Akman Kimdir?

1999 yılında İstanbul'a yerleşen Akman, 2000-2004 yılları arasında Number One ve Dream TV’de farklı programlarda sunuculuk yapmıştır. 2003 yılından beri TV dizilerinde oyunculuk yapmaya devam eden Seda Akman, ilk olarak ATV'de yayınlanan Ölümsüz Aşk adlı dizide rol almıştır. Oynadığı diziler arasında Bir İstanbul Masalı, Kanlı Düğün, Emret Komutanım, Annem, Mükemmel Çift, Behzat Ç. ve Acil Servis yer almaktadır.

Seda Akman Kimdir?

SEDA AKMAN'IN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Yazı Tura, Mühürlü Güller, Ölümsüz Aşk, Bir İstanbul Masalı, Balans ve Manevra, Aşk Yolu, Kanlı Düğün, Emret Komutanım, Emret Komutanım Şah Mat, Annem, Arka Sokaklar, Behzat Ç., Küçük Sırlar, Mükemmel Çift, Karakol, Eve Düşen Yıldırım, Tozlu Yollar, Fatih, Acil Servis, Sen Benimsin, Gecenin Kraliçesi, Bu Şehir Arkadan Gelecek, Kalp Atışı, Adı: Zehra, Aşk ve Mavi 

Güzel oyuncu şimdilerde ise Fox Tv'nin yeni dizisi olan Kurşun'da rol almaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi