Seçil Erzan kimdir?

Seçil Erzan kimdir? Seçil Erzan nereli? Seçil Erzan ne iş yapıyor?

Seçil Erzan kimdir?

Seçil Erzan, Türk finans dünyasında uzun yıllar hizmet veren bir isimdir. Çorlu Lisesi ve Kocaeli Üniversitesi'nde aldığı eğitimin ardından bankacılık sektörüne adım atan Erzan, 10 yıl boyunca bir bankada şube müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra İstanbul'a atanan Erzan, şube müdürlüğü görevini sürdürdü.

2013 yılında, çalıştığı banka ile Galatasaray arasında gerçekleşen sponsorluk anlaşması sırasında, o dönemdeki Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in finansal danışmanlığını üstlendi. Bu süreçte, futbolculardan iş insanlarına kadar birçok kişiye yatırım tavsiyelerinde bulundu.

Ancak, şube müdürü olarak geçen yaklaşık 11 yıl boyunca, Erzan'ın bazı kişilere 'fon' vaadiyle yüksek getiri vaat ettiği iddiaları ortaya çıktı. Bu durum, onun finans dünyasındaki kariyerini gölgelemiş ve tartışmalara neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler