Şebnem Özinal Kimdir?

Şebnem Özinal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Şebnem Özinal Kimdir?

ŞEBNEM ÖZİNAL KİMDİR?

Güzin Şebnem Özinal, 1971 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir.

İstanbul Teknik üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Şebnem Özinal, bir aktualite dergisinde tiyatro röportajları da yapmıştır. 1991 yılında "Çılgın Sonbahar" adlı oyunla Dormen Tiyatrosu'na katılmıştır. Ardından Dostlar Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul, Ali Poyrazoğlu, Tiyatrokare gibi topluluklarda rol almıştır. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, birçok televizyon ve sinema çalışması da yapmaktadır.

ROL ALDIĞI OYUNLAR:

Tak Tak Takıntı, Tepetaklak, Pembe Pırlantalar, Yarışma, Bugün Git Yarın Gel, Amphytrion 2000, Popcorn, Bu Filmi Görmüştüm, Oyun Karıştı, Arap Saçı, Beşten Yediye, Şahane Züğürtler, Zeki Müren için Bir Demet Yasemen, Sevgilime Göz Kulak Ol, Çıgın Sonbahar

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Bizim Okul, Doktorlar, Teberik Şanssız, Tadımız Kaçmasın, Şeytan Sofrası, Gurbet Kadını, Yaz Gülü, Tutku Çemberi, Abuzer Kadayıf, Köstebek, Güle Güle, Aşkın Dağlarda Gezer, Böyle mi Olacaktı, Çiçek Taksi, Sonradan Görmeler, (1994)

ÖZEL HAYATI:

Özinal, 2005 yılında Şefik Öztek ile dünyaevine girmiştir. Çiftin Ayşe isminde kızları vardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler