Sarp Levendoğlu Kimdir?

Sarp Levendoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Sarp Levendoğlu Kimdir?

SARP LEVENDOĞLU KİMDİR?

Ali Sarp Levendoğlu, 25 Aralık 1981 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir.

Oyunculuğa altı yaşında başlayan Levendoğlu, Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okumuş ve İstanbul Kültür Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır. Savaşçı dizisinde de Haydar Bozkurt rolünü üstlenmektedir. Final yapmış olan Küçük Ağa dizisinde rol almıştır.

ÖZEL HAYATI:

Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Birce Akalay ile 1 Ağustos 2014 tarihinde dünyaevine girmiştir. Çift, 2017 yılında boşanmıştır.

Yakışıklı oyuncu geçmişte; Begüm Birgören, Derya Şensoy, Demet Evgar gibi ünlü isimlerle aşk yaşamıştır.

ROL ALDIĞI FİLMLER:

O Şimdi Asker, Emret Komutanım Şah Mat, Deliormanlı   

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın Gözleri, Yasak Elma, Gece Gündüz, Altın Kızlar, Uygun Adım Aşk, Kirli Beyaz, Kalp Ağrısı, Mor Menekşeler, Atlılar, Sakarya Fırat, Galip Derviş, Böyle Bitmesin, Şefkat Tepe, Küçük Ağa, Ne Münasebet, Ölene Kadar, Savaşçı 

  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi