Saadet Özsırkıntı kimdir? O Ses Türkiye Saadet Özsırkıntı hakkında...

Saadet Özsırkıntı O Ses Türkiye yarışmasında sunuculuğuyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Güzel sunucu Masterchef yarışmasında da O Ses Türkiye ekibinde yer aldı. Peki Saadet Özsırkıntı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar

Saadet Özsırkıntı kimdir? O Ses Türkiye Saadet Özsırkıntı hakkında...

O Ses Türkiye'de yaptığı sunuculukla adını duyuran Saadet Özsırkıntı, Masterchef'e katılan O Ses Türkiye ekibinde de yer aldı. Güzelliğiyle de dikkatleri üzerine toplayan Saadet Özsırkıntı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki detaylar

Saadet Özsırkıntı kimdir?

Aslen Adanalı olan Saadet Özsırkıntı 1990 Mayıs doğumludur. Boyu 1.71 cm, kilosu ise 53’tür. Özel Çağ Koleji mezuniyetinin ardından Koç Üniversitesi eğitimi ve Maltepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitim aldı. Dil eğitimi için İngiltere’ye gitti, bir süre yaşantısını orada sürdürdü. İlk olarak reklam projeleriyle tanınan güzel sunucu daha sonra Tv 8 kanalında Dünya Listeleri Müzik programının sunuculuğunu üstlendi.

Acun Ilıcalı projelerinde görev alan Saadet Özsırkıntı, 2015 yılında 3.Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde, Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu oldu. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Saadet Özsırkıntı, O Ses Türkiye ve Survivor paylaşımlarında bulunuyor.


Survivor’da backstage sunuculuğu yapan Saadet Özsırkıntı yeni dönemde O Ses Türkiye‘nin sunuculuğunu üstlenmiştir. 2015 yılında 3.Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde, Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu olmuştur.

2018 yılında devam eden O Ses Türkiye yarışmasında jüriler arasında Murat Boz, Seda Sayan, Hadise ve Beyazıt Öztürk yer almıştır. 2019 yılında ise yine Survivor yarışmasında sunucu olarak görev yapan Saadet Özsırkıntı, İhsan Tarkan, Sema Aydemir ve Hakan Hatipoğlu ile birlikte ekranlarda yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi