Rüştü Onur Atilla Kimdir?

Rüştü Onur Atilla kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Rüştü Onur Atilla Kimdir?

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA KİMDİR?

Oyuncu, 18 Mayıs 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Tiyatro Kılçık, Tiyatro Kedi, Tiyatro Bahane, Tiyatro Pera'da çalışmış,  2006 yılından itibaren Tiyatro Kılçık ve Tiyatro Bahane'de oyunculuk, yazarlık ve eğitmenlik yapmıştır.

TRT Okul kanalında yayınlanan "Partal" adlı komedi ve eğlence programının yazarlığını yapmış, çeşitli televizyon ve internet reklamlarında da görev almıştır.

TRT Çocuk kanalındaki "Kasaba" programında seslendirme, "Karagöz" adlı programda da  hem yazarlık hem de seslendirme yapmıştır. Tarlabaşı Toplum Merkezi'nde ve devlet okullarında "Yaratıcı Drama eğitmenliğine hala devam etmektedir.

"Güldür Güldür" adlı komedi programında oyunculuk yapmaktadır. "Güldür Güldür" adlı televizyon şovunda Ali Sunal, Alper Kul, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynamıştır.

ÖZEL HAYATI:

Ünlü oyuncu, 18 Eylül 2014 tarihinde Sinem Ayyıldız ile dünyaevine girmiştir. Çiftin, evliliklerinden Kemal adında oğulları vardır.

ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI:

Ayşegül Sıkıntıda, Cin Ali Aşık, Tanıyor Olabileceğin Kişiler, Düğünde Panik, Don Kişot 

ROL ALDIĞI FİLMLER VE DİZİLER:

Eyyvah Eyvah 3 (Sinema), Yola Çıkmak (Sinema), Kavak Yelleri, Kahve Bahane, Şen Yuva, Huzurum Kalmadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi