Rıza Esendemir Kimdir?

Rıza Esendemir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Rıza Esendemir Kimdir?

RIZA ESENDEMİR KİMDİR?

İrem Derici'nin eski eşi olan Rıza Esendemir, 19 Mayıs 1979 tarihinde Denizli'de dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Radyoculuk hayatına henüz 11 yaşındayken Denizli'de başlayan Esendemir, 1997 yılında Best FM'de A-Rıza Show adlı programı sunmaya başlamıştır. Program, gündemdeki konuları eğlenceli bir şekilde aktarmayı, çeşitli tiplemeler ve telefon şakalarıyla da güldürmeyi amaçlamaktadır. Gelinim Olur musun? adlı evlilik yarışması ile Türkiye'de "Semra Kaynana" adıyla fenomen olan Semra Yücel'in yarışmada sarf ettiği sözleri müzik alt yapısıyla birleştirerek "Semra Yücel Megamix" (Daldan Dala) adıyla şarkı haline getirerek büyük ilgi toplamayı başarmıştır. Ağustos 2014'te Alem Fm'le anlaşmıştır.10.10.2016 tarihi itibarıyla 18:00 - 20:00 saatleri arasında hafta içi her gün Rock Fm'de A-Rıza Show adlı programı devam ettirmektedir. Cuma günleri de saat 21.00 de kendi internet sitesi olan ariza.tv de yayın yapıp ünlü konuklarıyla güzel vakitler geçirtip izleyenlerini eğlendirmektedir.

ÖZEL HAYATI:

Rıza Esendemir, 2006 yılında Yeşim Vatan ile dünyaevine girmiştir. Çiftin bu evliliğinden bir kız çocuğu vardır. İkili, Eylül 2011 tarihinde yollarını ayırmıştır.

İkinci evliliğini ise 13 Eylül 2014 tarihinde ünlü popçu İrem Derici ile yapmıştır.Çift, 22 Mart 2016 tarihinde anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi