Reynmen ( Yusuf Aktaş) Kimdir?

Reynmen kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Reynmen ( Yusuf Aktaş) Kimdir?

REYNMEN KİMDİR?

Reynmen ya da doğum adıyla Yusuf Aktaş,  6 Aralık 1995 tarihinde Hasibe Yılmaz- Rahmi Aktaş çiftinin oğlu olarak İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Sivaslıdır.

KARİYERİ:

Yusuf Aktaş, ilköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okuluna nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır. Ardından Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır, fakat oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi'ne geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak açıköğretimden liseyi tamamlamıştır. Aktaş, günümüzde Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır. Aktaş, Scorp isimli video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen isimleri arasında yer almıştır.

2019 yılının Ocak ayında "Derdim Olsun" adlı şarkı ile Türkiye çapında büyük yankı uyandırmıştır. Sonrasında, 2019 yazında "Ela" adlı müzik videosu ile Türkiye'nin en çok izlenen videoları arasına girmiştir. Reynmen, 2019 yılında Houze Istanbul ismini verdiği müzik şirketini kurmuştur. Son EP'si RnBesk'i de bu şirket üzerinden yayımlanmıştır. EP'deki parçalardan "Hevesim Yok", "Yoksun Başımda", "Radyoda Neşet" ve "Dolunay" klipsiz olarak, "Leila" adlı parçasını ise video klipli olarak çıkartmıştır.

ÖZEL HAYATI:

Aktaş geçmişte Ayşegül Çınar, Berrin Keklikler, Bahar Şahin gibi isimlerle aşk yaşamıştır. Şu an ise Farah Zeynep Abdullah ile birliiktedir.

EP'LERİ:

RnBesk (2020)

SİNGLE ÇALIŞMALARI:

"Biziz" (ft. Lil Bege), "Voyovoy" (ft. Veysel Zaloğlu), "Toz Duman" (ft. Eypio), "Derdim Olsun", "Sen Aldırma" (ft. Bilal Sonses), "Ela", "Kaçamak" (ft. Ufo361), "Aykız", "Leila"

ÖDÜLLERİ:

2019    Altın Kelebek Ödülleri    Yılın Şarkısı    Ela    Kazandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi