Rahmi Anıl Başaran kimdir, kaç yaşındadır?

Trabzonspor'un yeni transferi Rahmi Anıl Başaran merak konusu oldu. Peki Rahmi Anıl Başaran kimdir, hangi mevkide oynuyor? İşte detaylar

Rahmi Anıl Başaran kimdir, kaç yaşındadır?

Balıkesirspor Başkanı İbrahim Dağlı, futbolcuları Rahmi Anıl Başaran için Trabzonspor ile 2 Milyon TL ve sonraki satıştan yüzde 10 pay karşılığında anlaştıklarını söyledi. Bu sözler üzerine genç futbolcu merak konusu oldu. Rahmi Anıl Başaran kimdir, kaç yaşındadır,hangi mevkide oynuyor? İşte detaylar

Rahmi Anıl Başaran kimdir, kaç yaşındadır?

RAHMİ ANIL BAŞARAN KİMDİR?

27 Mart 2000 tarihinde Balıkesir'de dünyaya gelen Anıl Başaran, Fenerbahçe ve Balıkesirspor altyapılarında forma giymesinin ardından 2017 yılında Balıkesirspor formasıyla profesyonel futbol yaşantısına adım attı.

Bu sezon düzenli olarak forma şansı bulan ve 27 maçta bin 947 dakika görev alan golcü oyuncu, 7 gol ve 1 asistlik performansıyla dikkat çekti.

Türkiye U20 Milli Takımı'nın da formasını giyen 20 yaşındaki oyuncu, milli formayla çıktığı 1 maçta gol ve asist katkısı üretemedi.

Güncel piyasa değeri 500 bin Euro olan genç futbolcu, forvetin yanı sıra iki kanatta da oynayabiliyor

Rahmi Anıl Başaran kimdir, kaç yaşındadır?

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler