Öykü Gürman Kimdir?

Öykü Gürman kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Öykü Gürman Kimdir?

ÖYKÜ GÜRMAN KİMDİR?

Öykü Gürman, 4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Akdeniz ve Arap müziğini harmanlayarak müzik yapan sanatçıdır. Video paylaşım sitesi YouTube'a ikiz kardeşi Berk ile birlikte yükledikleri videoda seslendirdikleri "Evlerinin Önü Boyalı Direk" şarkısı ile tanınmışlardır. Bu video Mayıs 2008 itibarı ile 10 milyon 800 bin kez izlenmiş, albüm yaptıktan sonra çektikleri klipleri de 6 milyon 850 bin kez izlenmiştir. Ancak videoları Ağustos 2008'de kaldırılmıştır.

İlk albümleri olan Kısmet'te toplam 10 şarkı vardır. Berk'in imzasını taşıyan şarkıların yanı sıra türküleri de flamenco ile birlikte harmanlayıp albüme koymuşlardır. Bu çıkışlarının ardından TRT1 ekranlarında "Boyalı Direk" adlı müzik ve sohbet programının sunuculuğunu üstlenmişlerdir.

2007 yılında ikiz kardeşi Berk ile "Öykü ve Berk" adlı grubu kurmuşlardır. 2010 yılında Öykü ve Berk grubunu sonlandırmış, iki kardeşte yollarına tek devam etme kararı almışlardır.

ÖZEL HAYATI:

Öykü Gürman, 4 Ağustos 2015 tarihinde sanatçı Yavuz Bingöl ile dünyaevine girmiştir. Çift,15 Nisan 2016 tarihinde boşanmıştır.

Gürman geçmişte Emre Karayel ve Semih Şenzibe ile aşk yaşamıştır.

Güzel sanatçı uzun süredir reklamcı Fatih İçmeli ile birliktedir.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Türkü Filmi, Urfalıyım Ezelden, Aşk Zamanı, Sen Anlat Karadeniz   

ALBÜMLERİ:

Öykü ve Berk olarak; 
Kısmet (albüm) (2007) , İki Arada (albüm) (2009) 

Kendisi:

Bir Başka (2011), Rüya Bitti (2015)

VİDEO KLİPLERİ:

Öykü ve Berk olarak;

Evlerinin Önü Boyalı Direk, Leyla, Seni Ben Unutmak İstemedim Ki, Geceler Düşman, Aman geze geze, Gönül Arsızı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler