Onuryay Evrentan Kimdir?

Bir Annenin Günahı dizisinin oyuncularından olan Onuryay Evrentan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Onuryay Evrentan Kimdir?

ONURYAY EVRENTAN KİMDİR?

Onuryay Evrentan, 19 Mart 1974 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Bir ablası vardır. Babası emekli bürokrattır.

EĞİTİMİ VE KARİYERİ:

Evrentan, Ankara Üniversitesi DTCF Oyunculuk Bölümü ve Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunudur. Şimdiye dek 24 film ve dizide rol alan Onuryay Evrentan Atasalihi, Avlu dizisinde Özlem Balaban karakterini canlandırmıştır. Şimdilerde ise Bir Annenin Günahı dizisinde yer almaktadır.

ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI:

Bersisa / Oyuncu / Yönetmen Yardımcısı - 2016, Kadınlar Devleti / Oyuncu - 2002, Bankta İki Kişi / Parktakiler - 2001    

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Avlu, Çanakkale Yüzyıllık Mühür, Yasak, Bir Çocuk Sevdim, Parmaklıklar Ardında, Oyun Bitti, Sağır Oda, Sensiz Olmuyor, Bir İstanbul Masalı, Baba, Pembe Patikler, Kınalı Kar, En Son Babalar Duyar, Benimle Evlenir Misin?, Tersine Akan Nehir 

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Emanet, Güvenlik, Ekonomi Tıkırında, Halam Geldi, Gölgesizler, Kısık Ateşte 15 Dakika, Hokkabaz, Organize İşler, Hırsız Var! 

ÖZEL HAYATI:

Oyuncu, Mehmet Ali Atasalihli ile evlidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi