Onur Büyüktopçu kimdir?

Onur Büyüktopçu, Beyaz Show'un bu haftaki konuklarından biri oldu. Peki Onur Büyüktopçu kimdir, nerelidir, kariyeri nasıldır? İşte hakkındaki detaylar

Onur Büyüktopçu kimdir?

Kanal D'de ekranlara gelen fenomen program Beyaz Show'un bu haftaki konuklarından biri Onur Büyüktopçu oldu. Kiralık Aşk dizisinde aldığı rolle adını herkese duyuran Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

24 Nisan 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Onur Büyüktopçu, oyunculuk, cast direktörü ve menajerlik yaptı. Adını duyurduğu proje ise Kiralık Aşk oldu. Çankırılı bir baba ile göçmen bir annenin çocuğu olan oyuncu 18 yaşına kadar İzmir'de yaşadı ve eğitimini de burada tamamladı. İngiltere'de dil ve tiyatro eğitimi almıştır. Oyunculukla ilk olarak 2003 yılında Lise Defteri dizisinde tanıştı.
Onur Büyüktopçu kimdir?

Birçok dizide yer alan oyuncu Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırarak büyük bir çıkış yakaladı. Son olarak ise TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Sinema

2007 Memleket Hikayeleri Hüseyin Başrol
2009 Hürmüz Gelin Süleyman Başrol

Televizyon

2003 Lise Defteri Yusuf Yardımcı karakter
2004 Yabancı Damat Emre Konuk oyuncu
2006 Fırtınalı Aşk Nedim Yardımcı karakter
2006 Doktorlar Konuk oyuncu
2007 Tatlı Bela Fadime Özgür Yardımcı karakter
2007 Kavak Yelleri Hakan Yardımcı karakter
2007 Üç Tatlı Cadı Yemek hocası Yardımcı karakter
2010 Güz Gülleri Yardımcı karakter
2011 Kollama Konuk oyuncu (132. bölüm)
2015-2017 Kiralık Aşk Koray Sargın Yardımcı karakter
2017-günümüz Yemekteyiz Kendisi Sunucu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi