Onur Bayraktar Kimdir?

Vefatının 9.yılını tamamlayan Oyuncu Onur Bayraktar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Onur Bayraktar Kimdir?

ONUR BAYRAKTAR KİMDİR?

Onur Bayraktar, 15 Mayıs 1979 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Bayraktar, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Ahu Türkpençe ile birlikte rol aldığı "Şöhret" adlı dizide tanınmıştır.  Ardından "Sessiz Fırtına" ve "Güldünya" dizilerinde de rol almış ve ATV'de yayınlanan Kapalıçarşı adlı dizinin kötü adamı "Timur" karakteriyle hafızalara kazınmıştır.

VEFATI:

Rol aldığı ve Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban'ın yönettiği "Leyla'nın Evi" adlı tiyatro oyunundan evine dönerken 26 Kasım 2010 günü, saat 00:30 sularında geçirdiği motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirmiştir.Erken ölümüyle ailesini,dostlarını,sevenlerini yasa boğmuştur.Yaşarken 'bana günün birinde bir şey olursa Ortaköy Camisi'nden uğurlayın'demesi üzerine kendi istediği gibi Ortaköy Camisinden uğurlanmıştır. Onur Bayraktar Ortaköy Camisi 'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı' nda toprağa verilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler