Okan Kurt Kimdir?

Ünlü popçu Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Okan Kurt Kimdir?

OKAN KURT KİMDİR?

Okan Kurt, 1982 yılında Ankara’da doğmuş, Mersin’de büyümüştür. Aslen Gazianteplidir.

Kendisinden bir yaş büyük olan abisi ve kız kardeşi vardır. Bahçeşehir Üniversitesi’nde Mimarlık okurken inşaatta devam etme kararı almıştır. Beş yıl Amerika'da eğitim gördükten sonra 2 yıl da İtalya'da yaşamıştır.

ÖZEL HAYATI:

2012 yılında kendisinden 10 yaş büyük olan ünlü popçu Demet Akalın ile dünyaevine girmiştir. Çiftin 2014 yılında Hira adını verdikleri kızları dünyaya gemiştir.

KARİYERİ:

Ticaretle uğraşan Okan Kurt, eşi Demet Akalın'ın klibinde oynamasıyla uzun süre gündeme gelmiştir. "Şerefime Namusuma" klibindeki performansıyla adından söz ettiren Okan Kurt, komedyen Şahan Gökbakar'ın "Osman Pazarlama" filminde de konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Son dönemde Okan Kurt'un işleri bozulmuş ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlanmıştır. Borçların ödenmemesi üzerine Demet Akalın – Okan Kurt çiftinin Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulanmıştır. Karar gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedilmiştir. Bu olay sonrasında Demet Akalın evliliğini bitirme kararı almıştır. Ardından çift tekrar barışmıştır. Eski eşi Demet Akalın yaptığı bir açıklamada tekrar evlenmeyeceklerini fakat kızları Hira için kardeş yapabilceklerini söylemiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi