Oğulcan Engin Kimdir?

Oğulcan Engin kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Oğulcan Engin Kimdir?

OĞULCAN ENGİN KİMDİR?

Oğulcan Engin, 30 Ağustos 1990 tarihinde Beşiktaşlı eski futbolcu Sinan Engin ve  ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın oğlu olarak Ankara'da dünyaya gelmiştir.

Elif Engin adında kız kardeşi vardır. Sedat Sayan ve Şahin Gürsaçer adında dayıları, Nursel Yıldız ve Gülseren Gürsaçer adında da teyzeleri vardır.

KARİYERİ:

Beşiktaş JK (Alt Yapı)

1999 yılında 9 yaşındayken Beşiktaş'ın minik takımında forma giymeye başladı. 2001 yılında lisansını almıştır.

Beşiktaş A2

Oğulcan, 2007-08 sezonundan itibaren Beşiktaş A2 takımında görev yapmış, 2,5 senede A2 takımda 31 maça çıkıp 4 gol atmıştır.

Kasımpaşa SK

Sakatlığı yüzünden uzun süre futboldan uzak kalan Oğulcan, forma şansı bulamadığı Beşiktaş'tan ayrılıp 2010 yılının Ocak ayında bedelsiz olarak Kasımpaşa SK takımına transfer olmuştur.[2] 2010-11 sezonunda Kasımpaşa'nın A2 takımında forma giydi. 15 Mayıs 2011'de ilk Süper Lig maçına çıktı. Bursaspor ile oynanan maçta 68. dakikada Şahin Aygüneş'in yerine oyuna girdi. Bir hafta sonra Eskişehirspor karşısında 90 dakika forma giydi. Sezon sonunda sözleşmesi karşılıklı sona erdirildi. Engin, futbola devam etmedi.

Millî takım kariyeri

Türkiye U-17

2007'de 2 kez Türkiye U-17 formasını giymeyi başarmıştır.

Türkiye U-18

2008'deki Piestany Turnuvası da Türkiye U-18 millî takım formasını giymiştir.

OYNADIĞI REKLAMLAR:

Lays Cips Reklam Filmi - 2009

ÖZEL HAYATI:

Oğulcan Engin geçmişte; Sima Tarkan, Elif Özkul, Buse İskenderoğlu, 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler