Nöbet dizisi oyuncusu Kürşat Alnıaçık kimdir?

Nöbet dizisi oyuncularından Kürşat Alnıaçık kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Nöbet dizisi oyuncusu Kürşat Alnıaçık kimdir?

KÜRŞAT ALNIAÇIK KİMDİR?

1 Ocak 1962 yılında Ankara'da dünyaya gelen oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Yurt dışında bir çok yerde oyunculuk eğitimleri almıştır. 

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda stajyer olarak çalışmıştır. Modern dans hocalığıda yapmıştır.

Beni Sen Anlat, Uzun Hikaye, Can dizilerinde rol alan oyuncu, İsimsizler, Diriliş Ertuğrul, Kara Sevda, Medcezir, Kayıp, Sakarya Fırat, Kuzey Rüzgarı, İki Aile, Deli Yürek ve Süper Baba filmlerinde oynamıştır. 

Son olarak Nöbet dizisinde 'Ziya Cevran karakterine hayat vermektedir.

Ziya Cevran karakteri hakkında: Elmalı’nın en zengin adamı… Tam bir tüccar: Ne dağdaki ne kışladaki umurunda değil; onun tek derdi bu çekişmeden avantaj elde etmek, kasasına daha fazla para koyabilmek. Elmalı’daki kırılgan yapıyı, kendisine avantaj sağlamak ve devletten çıkar elde etmek için kullanıyor. Bir yandan devlet karşıtı terör örgütlerini, yapılanmaları gizlice destekliyor, bir yandan da devletle pazarlık yaparak akil adam rolü oynuyor. 

Nöbet dizisi oyuncusu Kürşat Alnıaçık kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi