Nöbet dizisi oyuncusu Deniz Bolışık kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Başarılı oyuncu Deniz Bolışık izleyenler tarafından beğenilerek seyrediliyor. İzleyiciler başarılı oyuncunun kim olduğunu merak ediyor.

Nöbet dizisi oyuncusu Deniz Bolışık kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Başarılı oyuncu, Deniz Bolışık gösterdiği performansla izleyenler tarafından beğenilirken, bir yandan da güzel oyuncunun kim olduğu merak edildi.

DENİZ BOLIŞIK KİMDİR?

31 Temmuz 1982 Ankara doğumlu olan Bolışık, üniversite mezunudur. Dokuz Eylül Üniversitesi'nden ayrılarak Hacettepe Üniversitesi'ne geçiş yapan oyuncu Devlet Konservatuvarı bölümünü okumuştur. "Kızımla Evlenir Misiniz?" "Midas'ın Kulakları", "Zoraki Hekim Molaere" gibi bir çok tiyatro oyununda başarılı bir performans sergilemiştir. 2016 yılında yayınlanan Kırık Kanatlar adlı programın sunuculuğunu üstlenen Deniz Bolışık, Kanatsız Kuşlar dizisinde oynadığı 'Nefise' karakteriyle izleyenler tarafından oldukça beğenilmiştir.

Güzel oyuncu aynı zamanda Kırlangıç Fırtınası, Aşkın Bedeli, Canan, Nazlı Yarim, Hisarbuserlik dizilerinde de oynamıştır.

İngilizce dilini bilen Deniz Bolışık son olarak Nöbet dizisinde 'Ayşe Kalender' karakterine hayat verecektir.

Ayşe Kalender karakteri hakkında: Barış Binbaşının eşi… Bartın, Amasra doğumlu… Otuzlu yaşların sonunda… Her zaman bakımlı, giydiğini yakıştırmasını bilen bir kadındır. En yüksek kademedeki davetlerde bile sadeliğinden ödün vermez. Asker eşi olmak zordur: Bir yanda Vatan görevi varken, sen hep susup beklemek zorundasındır. Öte yandan sevdiğini, kocanı, bir bilinmeze yollamak, her seferinde yol gözlemek içten içe yiyip bitirir insanı… Oğullarının böbrek hastalığı, kocası Barış’ın böbreklerinden birini oğullarına vermesi, bu durumu üstlerinden saklaması; hepsi üst üste binince… Ayşe bu hastalık sürecinde oğlu için o kadar çok korkmuştur ki ziyadesiyle hırpalamıştır. Oysaki o asker eşidir; ondan beklenen her zaman dik durmasıdır. Bugüne kadar dile getirmemiş olsa da oğluna kendisinin donör olamaması, kocasının böbreğini vermek zorunda kalması da Ayşe’nin en büyük üzüntülerinden biridir.

Nöbet dizisi oyuncusu Deniz Bolışık kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi