Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Nilsu Berfin evlendi mi sevgilisi kim?

Nilsu Berfin Aktaş oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekerken Serdar Sertçelik ile evlendiği iddiasıyla gündeme geldi. Nilsu Berfin Aktaş kimdir, evlendi mi, kaç yaşındadır? İşte detaylar

Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Nilsu Berfin evlendi mi sevgilisi kim?

Nilsu Berfin Aktaş son dönemlerde öne çıkan genç oyunculardan biri olarak dikkat çekiyor. Hem güzelliği hem de oyunculuğuyla adından bahsettiren Aktaş'ın Serdar Sertçelik ile evlendiği iddiası gündeme geldi. Peki Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte ayrıntılar

NİLSU BERFİN AKTAŞ KİMDİR?

Ankara'da 1998 yılında doğan güzel oyuncu, oyunculuk eğitimini  Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü'nde aldı. 2018'de Geleceğin Starı isimli yarışmada Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak'tan tam not alarak birinci oldu ve dikkatleri üzerine çekti.

Nilsu Berfin Aktaş ilk olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle kariyerine başladı. Güzel oyuncu son dönemde ise Benim Hayatım isimli dizide başrol olarak yer alıyor.

Nilsu Berfin Aktaş kimdir

NİLSU BERFİN AKTAŞ EVLENDİ Mİ?

Genç oyuncu ile ilgili bu iddiayı gündeme getiren isim Birsen Altuntaş oldu. Altuntaş'ın iddiasına göre güzel oyuncu iş adamı Serdar Sertçelik ile gizlice evlendi. Bu iddia ile ilgili henüz bir doğrulama ya da yalanlama açıklaması yapılmadı.

Serdar Sertçelik

Nilsu Berfin Aktaş ve sevgilisi Serdar Sertçelik
 

Nilsu Berfin Aktaş kimdir

Nilsu Berfin Aktaş kimdir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler