Nilgün Bodur kimdir? Nereli, kaç yaşında? Burcu ne?

Yazar ve sosyolog Nilgün Bodur'un kim olduğu araştırılıyor. Nilgün Bodur'un öz geçmişine dair detaylı bilgiler haberimizde.

Nilgün Bodur kimdir? Nereli, kaç yaşında? Burcu ne?

Yazar, sosyolog ve konuşmacı olan Nilgün Bodur, sosyal medyada geniş kitlelere ulaşmakta, toplumsal konular ve insan ilişkileri üzerine değerlendirmeleri ile ön plana çıkmaktadır.

İnternet kullanıcıları, Nilgün Bodur'un kim olduğu ve kariyerine dair araştırmalarda bulunuyor.

Nilgün Bodur kimdir?

1974 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Avusturya Kız Lisesi'nde okudu, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde de eğitim gördü.

Kurumsal kariyerinde, Eren Holding çatısı altında bulunan, Burberry, Lacoste, Swatch, Gant, G-star, Coach, Nautica ve Calvin Klein gibi birçok yabancı markanın yanısıra Damat ve Desa gibi yerli markalar bünyesinde 20 yılı aşkın süre görev yaptı.

nilgun-bodur-kimdir-1.webp

Nilgün Bodur; Reklam ve Pazarlama, Kurumsal İletişim gibi konularda gerçekleştirdiği projelerle ödüller almıştır. Birçok kurum ve markaya iletişim ve pazarlama alanlarında danışmanlık yapmıştır.

Sosyal medya platformlarında makale ve fikirleriyle özellikleri kadınlara hitap etmektedir. Toplumsal konular, insan ilişkileri gibi konuları ele almaktadır.

"Sıradaki Teşekkürüm Bana Yanlış Yapanlara", Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim”, “Yanlışlıktan Değil Yalnızlıktan”, “Akıllandım Artık Şimdi Daha Deliyim”, “Kaideye Tamah Etmeyen İstisnadır Hayat” adlı kitapların yazarıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler