Naz Elmas Kimdir?

Naz Elmas kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Naz Elmas Kimdir?

NAZ ELMAS KİMDİR?

Naz Elmas, 16 Haziran 1983 tarihindeİstanbul'da dünyaya gelmiştir. Açelya Elmas adında kız kardeşi vardır.

İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlkokulu'da tamamlamıştır. Ardından liseyi ise yabancı dil eğitimi veren Özel Kalamış Lisesi'nde bitirmiştir.

KARİYERİ:

Üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz'in sevgilisi olan Havin karakterine hayat vermiştir. G.O.R.A filminde konuk oyunculuk yaparak, Erşan Kuneri'nin sekreterini canlandırmıştır. Sonrasında Candan Öte adlı dizide Gülen rolünü canlandırmıştır. 2007 yılında El Gibi adlı dizide oynamıştır. Televizyon reklamlarında da oyunculuk sergileyen Naz Elmas, Garanti Bankası'nın Mortgage Uzmanı adlı reklamında rol almıştır. Doktorlar dizisinde "Eylül" Karakterini canlandırmıştır. Oyuncunun birçok usta oyuncuyla oynadığı Nefes dizisinde yer almıştır.

2011 yılında Star TV'de yayınlanan Ay Tutulması adlı diziyle oyunculuk kariyerine devam eden oyuncu, bu dizinin finali ile birlikte yine Star TV'de yayınlanan Bir Ömür Yetmez adlı dizide "Melek" karakterini oynamıştır.

2012 yılında 4 Eylül ile 8 Aralık arasında Show TV'de yayınlanan Ustura Kemal dizisinde Rum kızı Angeli karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında 1 Temmuz ile 23 Eylül arasında Kanal D'de yayınlanan Güzel Çirkin dizisinde oynadmıştır. 2014 yılında çekilmekte olan Stajyer Mafya filminde oynayacaktır. 2014 sonbaharında TRT 1'de başlamış olan Filinta (Bir Osmanlı Polisiyesi) dizisinde yer almıştır.

ÖZEL HAYATI:

Güzel oyuncu, 2014 yılında Emre Kıramer ile dünyaevine girmiştir. Çift, bir yıl sonra boşanmıştır.

Naz Elmas geçmişte; Erol Özmandıracı, Akın Altan, Cem Bozer, Hakan Yıldız, Umut Eker ve Cem Yılmaz gibi isimlerle aşk yaşamıştır. 

SİNEMA FİLMLERİ:

G.O.R.A, Ya Sonra, Stajyer Mafya    

TELEVİZYON DİZİLERİ:

Gülbeyaz, Haziran Gecesi, Candan Öte, El Gibi, Doktorlar, Nefes, Ay Tutulması, Bir Ömür Yetmez, Ustura Kemal, Güzel Çirkin, Merhamet, Filinta, Kördüğüm, Bahtiyar Ölmez    

KONUK OYUNCULUĞU:

Şansa Bak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler