Murat Serezli Kimdir?

Murat Serezli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Murat Serezli Kimdir?

MURAT SEREZLİ KİMDİR?

Esat Murat Serezli, 3 Ekim 1969 yılında tiyatro ve sinema sanatçıları olan Nevra - Metin Serezli'nin oğlu olarak İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Serezli, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde okumuştur. Okul yıllarından tibaren 3D Animasyon, bilgisayar programcılığı, seslendirme ve yönetmenlik yapmıştır. Çalışırken, zaman zaman oynadığı reklamlarla gittikçe daha çok dikkat çeker hale gelmiştir. Profilo Küçük Ev Aletleri için çektiği 4 reklam başarı kazanmış yıllarca hatırlanan, en sevilen reklamlardan olmuştur.  Axess için tasarladığı Komiser Kemal tiplemesi de büyük beğeni toplayarak Kristal Elma kazanmıştır. Ekran önü macerası gittikçe hızlanan Murat Serezli, kamera arkasında yapmakta olduğu özel efekt, 3 boyutlu animasyon ve yönetmenlikten bir miktar uzaklaşarak oyunculuk ve sunuculuk yapmaya yönelmiştir. Birçok sinema filmi, dizi ve sitcomun ardından, “Av Mevsimi Ve Devrim Arabaları ”’ndaki drama performansları ününü arttırmasını sağlamıştır. Özel gecelerde sunucukları ve reklam seslendirmeleri ile de bilinen oyuncu, İyi Beslen Mutlu Yaşa adlı programın ardından, 2013 yılında da Atv'de Kapanmadan Kazan programını sunmaya başlamıştır.

ÖZEL HAYATI:

Murat Serezli ilk evliliğini 1997 yılında Handan Güçyılmaz ile yapmıştır. Çift, 2006 yılında boşanmıştır.

Ünlü oyuncu ikinci kez nikah masasına 2009 yılında Olcay Serezli ile oturmuştur.

Serezli'nin Bade Serezli ve Beste Serezli adında iki kızı vardır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Yeter, Böyle Bitmesin, Sevdaluk, M.U.C.K., Yalan Dünya, Sihirli Annem, Türk Malı, Çılgın Kanal, Teyzanne, Derman, Tatlı Bela Fadime, Hayat Bilgisi, İşler Güçler, Savaşçı

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Şeytan Çıkmazı, Deliormanlı, Ertuğrul 1890, Görkemin Yakışıklılığı, Senin Hikayen, Seni Seviyorum Adamım, Süper Türk, Eyvah Eyvah 3, Eyvah Eyvah 2, Will (Amerikan yapımı), Av Mevsimi, Herkes Mi Aldatır?, Gelecekten Bir Gün, Kirpi, Devrim Arabaları, Kurbanlık, Görev Kıbrıs, İş Arıyoruz, Gelecekten Bir Gün (Rol: Salim Bey), Pişt, Dağ 2, Özgür Dünya 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler