Murat Aygen Kimdir?

Mucize Doktor dizisinin Tanju karakteri kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Murat Aygen Kimdir?

MURAT AYGEN KİMDİR?

Murat Aygen, 29 Ekim 1971 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya gelmiştir. Aygen,  Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

KARİYERİ:

Oyuncu, ismini 2005 yılında çekilen Ankara Ekspresi Binbaşı Seyfi rolüyle duyurmuştur, Murat Aygen'in ilk sinema filmi olan Av Mevsimi'nde Şevket Altun rolünü oynamıştır. 2008 Paramparça Aşklar ve Kül ve Ateş adlı televizyon dizilerinde oynamıştır. Yeni dizi sezonunda Medcezir adlı televizyon dizisi ile Star Tv'de ekran başına geçen oyuncu, paraya ve paranın sağladığı yaşama düşkün olmasına rağmen karısının hırslarından bıkmış bir tavır sergilemekte ve sürekli gözü Mine Tugay (Ender) karakterinde takılı kalan bir adamı sergileyen “Faruk Beylice” karakterini canlandırmıştır. Günümüzde ise Show Tv'nin yeni dizilerinden olan Mucize Doktor'da Tanju karakterine hayat vermektedir.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Ankara Ekspresi, Paramparça Aşklar, Kül ve Ateş, Av Mevsimi, Dedektif Memoli, Medcezir, Maral: En Güzel Hikayem, Bodrum Masalı, İstanbullu Gelin, Şahin Tepesi, Mucize Doktor  

ÖZEL HAYATI:

Karizmatik oyuncu, 2010 yılında Nihan Aslı Elmas ile dünyaevine girmiştir. Çiftin 2015 yılında Nil adını verdikleri kızları dünyaya gelmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi