Müminhan Bilgin Kimdir, Mesleği Nedir?

Müminhan Bilgin Trabzonspor’un yöneticilerinden biri oldu. Peki Müminhan Bilginkimdir, nerelidir, mesleği nedir? İşte detaylar

Müminhan Bilgin Kimdir, Mesleği Nedir?

Müminhan Bilgin, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun oluşturduğu yeni yönetim listesinde yer alan isimlerden biri oldu. Müminhan Bilgin yeni dönemde Trabzonspor yönetimi içerisinde görev alacak. İşte hakkındaki ayrıntılar

Müminhan Bilgin Kimdir?

Trabzonspor’un mevcut yönetiminde de başkan yardımcısı olarak yer alan Müminhan Bilgin 1964’te Trabzon’da dünyaya geldi.

Trabzon Lisesi mezunu olan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği’ni bitiren Bilgin, PTT Trabzon Transmisyon Mühendisi olarak başladığı meslek hayatında PTT Trabzon’da üst düzey yöneticilik ve Baş Müdürlük yapmıştır. Trabzon PTT Spor’da Başkanlık yapmasının ardından Trabzonspor’da da yöneticilik yapmıştır. 

Müminhan Bilgin Kimdir?

TK Kurum Başkan Danışmanlığı, TK Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı, TK Lojistik Daire Başkan, BTK Lisans ve Sözleşmeler Daire Başkanlığı da yapan Müminhan Bilgin, Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığı da üstlendi.

AK Parti’nin Trabzon’daki kurucu üyelerinden olan Bilgin, Eskrim Federasyonundan da AK Parti Milletvekili aday adayı olabilmek için istifa etmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi