Mihriban Er Kimdir?

Sevgili Geçmiş dizisi oyuncularından olan Mihriban Er kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Mihriban Er Kimdir?

MİHRİBAN ER KİMDİR?

Mihriban Er, 7 Eylül 1966 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ayberk Aladar adında oyuncu bir oğlu vardır.

KARİYERİ:

1987 yılında TRT kanalında yayınlanan Saat Sabahın Dokuzu isimli televizyon dizisi ile ilk defa ekranlar karşısına geçmiştir. Oyuncu, sonrasında 27 tane televizyon dizisi ve 5 tane filmde oynamıştır. Ayrılsak da Beraberiz adlı dizide 4 sezon (1999-2002) oynamıştır. Er'in  önemli rol oynadığı yapımlar arasında, Feraye Gürel karakteri ile yer aldığı 240 bölümlük Alın Yazım dizisi ve Gülten karakteri ile yer aldığı Köksüz filmi yer almaktadır.

ROL ALDIĞI FİLMLER:
Albüm, Kanlı Postal, Köksüz, Ağlayan Kadın, Issız Kule

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Yüzyıllık Mühür, Alın Yazım, Güzel Çirkin, Aşkın Bedeli, Böyle Bitmesin, Alev Alev, Keşanlı Ali Destanı, Tutsak, Ezo Gelin, Binbir Gece, Ahh İstanbul, Beşinci Boyut, Yusuf Yüzlü, Büyük Yalan, Sırlar Dünyası / Sır Kapısı, Berivan, Bizim Aile, Üvey Baba, Samyeli, Sen Allahın Bir Lütfusun, Ayrılsak da Beraberiz, Örümcek, Yangın Ayşe, Hemşerim, Suçlu Kim, Umut Taksi, Saat Sabahın Dokuzu   

Usta oyuncu şimdilerde ise Sevgili Geçmiş dizisinde rol alacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler