Metin Aksoy kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

 Prof. Dr. Metin Aksoy, Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne atandı. Peki Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne atanan  Prof. Dr. Metin Aksoy kimdir? İşte detaylar

Metin Aksoy kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan kararnameyle Prof. Dr. Metin Aksoy Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne atandı. Bu atama sonrasında yeni rektör en çok aranan isimlerden biri oldu. Peki Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Metin Aksoy kimdir,  nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

Metin Aksoy kimdir

Metin Aksoy kimdir?

Metin Aksoy 1980 yılında Yozgat'ta dünyaya geldi. İlkokul eğitimini Vasfıbey mahallesinde, ortaokul ve lise eğitimini ise Çekerek İmam Hatip Lisesi, Yozgat Erdoğan Akdağ Orta Okulu ve Zile Dinçerler Lisesi'nde tamamladı.

1999'da Avusturya Viyana Üniversitesi'nde başladığı Siyaset Bilimi Bölümü’nü 2003'de tamamladı.

Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı’nda “Irak’ın Stratejik ve Bölgesel Önemi’’ konulu çalışması ile yüksek lisans, “1990-2004 Türkiye-AB İlişkileri’’ konulu çalışması ile doktora eğitimini tamamladı.

2007’de "Yrd. Doç. Dr." olarak görevine başladı ve 2013’de "Doç. Dr. unvanını aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler