Merve Polat Kimdir?

Camdaki Kız dizisi oyuncularından olan Merve Polat kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Merve Polat Kimdir?

MERVE POLAT KİMDİR?

Merve Polat, 20 Aralık 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Çocukluğundan beri oyunculuğa çok büyük bir ilgi duyduğunu belirten Polat, lise eğitimini alırken amatör bir biçimde oyunculuk üzerine çalışmıştır. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Tarih Bölümünde tamamlamıştır. Ardından tarih üzerine devam etmek istemediğini fark eden Polat, Kadir Has Üniversitesi Film-Drama bölümünde yüksek lisansını tamamlayarak çocukluğundan beri hayali olan oyunculuk mesleğine atılmıştır.

Oyuncu, kariyerine 2013 yılının son kısmında başlamıştır. İlk dizisi "Ankara'nın Dikmeni" dir. İlk beyaz perde deneyimi ise 2017 yılında "Martıların Efendisi" filmi ile olmuştur. Dizi ve film çalışmalarını hâlâ sürdüren ünlü oyuncu 2019 senesinde Youtube üzerinden Mesut Süre ile "Rabarba Comedy" isimli bir programda sohbet etmiştir.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Camdaki Kız, Siyah İnci, Martıların Efendisi, Melek İle Serhat, Günebakan, Ankara’nın Dikmeni 

İşte Merve Polat'ın bazı fotoğrafları;

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler