Melisa Döngel kimdir, kaç yaşındadır?

Ekranların güzel yüzlerindenolan Melisa Döngel dikkatleti üzerine çekmeye devam ediyor. Peki Melisa Döngel kimdir, kaç yaşındadır, kariyeri nasıldır? İşte hakkındaki detaylar

Melisa Döngel kimdir, kaç yaşındadır?

Son dönemin gözde isimlerinden biri olan Melisa Döngel hem güzelliği hem de oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Sosyal medyanın da en çok aranan isimlerinden olan Melisa Döngel kimdir, kaç yaşındadır, hangi projelerde yer almıştır? İşte detaylar

Melisa Döngel kimdir?

Melisa Döngel, 25 Ekim 1999 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde tamamlamıştır. Melisa Döngel, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Elif dizisi ile yaşamış ve Süreyya karakterini canlandırmıştır..

Aşk Ağlatır'ın Cemre'si Melisa Döngel kimdir?

Arka Sokaklar,Hangimiz Sevmedik ve Bizim Hikaye dizilerinde rol alan Melisa Döngel, şuanda Aşk Ağlatır dizisinde yer alıyor.Melisa Döngel, 1.74 metre boyunda, 54 kilo ve Akrep burcudur.

Melisa Döngel'in kariyeri
2018 – Bizim Hikaye (Deniz) (TV Dizisi)
2016 – Arka Sokaklar (Nil) (TV Dizisi)
2016 – Hangimiz Sevmedik (Sevtap) (TV Dizisi)
2014 – Elif (Süreyya) (TV Dizisi)

Aşk Ağlatır'ın Cemre'si Melisa Döngel kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi