Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un kim olduğu oldukça merak edildi. Melisa Aslı Pamuk kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Başarılı performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakan güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte güzel oyuncu hakkındaki tüm detaylar...

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?

Güzel oyuncu, 14 Nisan 1991 tarihinde Haarlem'de dünyaya gelmiştir.

2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX'da yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil etmiştir. Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir.

Dat zit wel snor, G.D.O. Kara Kedi, Yer Gök Aşk, Kurt Seyit ve Şura, Her Sevda Bir Veda, Ulan İstanbul, Kara Sevda dizilerinde rol alan oyuncu son olarak Çarpışma dizisinde 'Cemre Gür' karakterine hayat vermiştir.

Cemre Gür karakteri hakkında: "Adını bilmediği, anlamlandıramadığı bir duygunun yokluğundan muzdariptir. Bu duygu sevgidir. Sevginin sıcaklığını aramaktadır. Sevgilisi Demir’de bulduğunu düşünmüş fakat yanılmıştır. Ona aşık değildir ve bu ilişkiyi sürdürmemesi gerektiğini kendine itiraf edememektedir. Rol yapmaktadır ve bu durum onu fazlasıyla hırpalamaktadır. Sevgi yoksunluğunun nedeni ise annesizliktir. Hayatındaki en büyük boşluk budur. Sürekli bir kaçış halindedir. Amerika’ya gidip yüksek yapmak istemesinin nedeni de budur."

İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 1,76 cm boyunda ve 58 kg olan Pamuk, 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir. Modelliğe on dört yaşında iken başlamıştır.

Almış Olduğu Ödüller:

- En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Ayaklı Gazete Ödülleri)

- Yıldızı Parlayanlar (Pantene Altın Kelebek Ödülleri)

Bir dönem Tolga Sala ile birlikte olan güzel oyuncu, şu an Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile birliktedir.

Melisa Aslı Pamuk'un bazı fotoğrafları:

Melisa Aslı Pamuk kimdir? 

Melisa Aslı Pamuk kimdir? 

Melisa Aslı Pamuk kimdir? 

Melisa Aslı Pamuk kimdir? 

Melisa Aslı Pamuk kimdir? 

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi